Har du testat electrocigarette

Otaliga grunnar över om man kan byta ut vanliga cigg mot e-cigg. Många menar att electrocigarette är ett odugligt alternativ för den som verkligen vill lägga av röka. Fast det kan vara angeläget att förstå att e cigaretter inte kan ses som giftiga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Ifall du har bestämt dej för att sluta röka kan ett startpaket vara en finfin investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

Hur länge kan jag blossa min e-cigg?

För att svara på den frågan tvingas vi kika på batteriet som din e-cigg har. Det är icke sällsynt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri fast liksom med alla andra elektroniska varor så måste man begagna på rätt vis och ta hand om batteriet.

e

När det kommer till priset för en el-cigarett handlar det om kvalité och utseende. När du ska lägga pengar på en ny e-cigg är batteriet av största signifikans, tänk på det då du shoppar online. Lägg till ett litet antal kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Elcigg finns även för korttidsbruk. el cigg med nikotin Det kan vara en förträfflig idé att testa för att bilda sig en föreställning om hur el-ciggen fungerar.

Du måste icke vara en vanlig rökare för att blossa e-cigg

Det som kan vara positivt med e-cigaretterna är att du kan röka utan att blossa. Med en e-cigg blir du ej beroende. Det kan vara med andra ord obehindrat fram att feströka utan bekymmer.

En sak som är svår att slå kan vara att e-ciggen inte stör andra. E-juicerna gör att du kan uppleva otaliga skilda smaker. En e-cigarett kan sägas vara en nutida vattenpipa, bägge kan fyllas med väldoft. Här slipper du därjämte den farliga tobaken.

Köp e-juice samt e-cigaretter på webben

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Det existerar butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökning som koncept är för alltid förändrad. Ta dig lite tid till att hitta de smaker som finns och lite olika typer av e-cigg som du enkelt kan komma starta med.

Köp din e-cigg, läs sedan noggrant igenom instruktionerna. Så erhåller den ett längre liv.