Så lätt lyckas ni med din att sluta röka

Er rökavvänjning inleds när man beslutat sig för att sluta blossa. Det finns många sluta röka råd och alla passar inte alla. Här är ett litet antal grejer man bör fundera på.

köpa

Innan ni gör något helt annat är det viktigt att du är ärlig mot dig själv. Var ärlig har du beslutat sig? Men ni bör vilja själv. Vill du icke sluta röka är det tufft att klara av detta.

E-cigg är perfekt för att sluta röka

Något som kan vara till hjälp är e-cigg. En e-cigg ger ifrån sej ånga som påminner om rök. Det är svårt att få tag i de med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

Det som gör e-ciggen så prima är att dom levereras i flera olika smaker. Med en el-cigg är det bara att ånga på var du än är.

Om du har sug

Medicin mot rökavvänjning är vanliga numera. Vilket läkemedel du skall ta beror på din belägenhet. Det här är något som man borde dryfta med en doktor om. Om man har bristfällig motivation under tiden kan en coach bistå er.

För den som vill lägga av med att röka finns hypnos e cigarett vätska

Man brukar hypnos som nikotinavärjningsmetod numera. Om man röker kan hypnos underlätta för er att ta reda på varför. Det här kan innebära åtskilliga tillfällen av hypnos-terapi fast man kan ju kombinera denna behandlingsmetod med andra metoder så att du får ännu bättre effekt.

Använd enbart hypnotisörer som vet vad de gör. Se upp för de oseriösa aktörerna.

I forum finns det åtskilliga sluta röka råd

Sök efter sluta röka tips på nätet. Det är värdefullt att undra andra om deras rökavvänjningS metod. Om du funderar på om det kommer att gå att sluta med hjälp av el-cigg så kan du ju fråga hur det gick för andra som tog denna väg och även ta reda på exakt hur dom lyckades.