Blossa elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man faktiskt byta elcigg mot orginella cigaretter. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

Om man nu ska sluta röka kan man använda sig av ett startpaket där man får tillgång till flera olika smaker på sin cigg. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

nikotinfri

Hur länge räcker en elcigarett?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

Kvalitet och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. el cigaret
När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Vem som helst kan röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Om man vill ha ett stort utbud ska man söka i e-butiker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

När du har beställt så ska du också se till att du verkligen förstår hur produkten ska användas på rätt sätt. När du sköter om e-cigaretten på rätt sätt får du också ut mer från e-juicen.