Det är goda nyheter att bra glukosamintabletter finns nu för tiden att handla på internet till att behandla artros

artros är inget som man måste godta som növändigt ont tillsammans med stigande ålder. Ett sätt som är känt idag att lindra symptomen av artros är med hjälp av glukosamin. Men måste man gå till apoteket för att kunna införskaffa de glukosamintabletter man behöver?

Men av vilken anledning ska man undvika att inhandla glukosamintabletter på apoteken?

Tyvärr är det många som insett att de glukosamintabletter som finns på apoteken inte alls ger den önskade effekten. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Priserna på apoteken är skriande för höga på grund av monopolsituationen.

Det har gjorts många studier på glukosaminet och man har sett att den bästa effekten kommer då man får i sig 1500 mg per dag. Detta oavsett om det rör artros knä, artros fingrar eller annan kroppsdel. Men konstigt nog får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Apoteken har dessutom max gränsen 2 tabletter per dag vilket enligt undersökningarna inte ger tillräcklig effekt. Hur kan man lösa detta ? Gå till veterinären och köpa glukosaminpiller för djur? Man kan hitta både pulver och tabletter i hälsokostbutiker, men då är kvaliten osäker och de är dessutom avsedda för djur. Bättre lösning kan du hitta om du går online.

För det går att finna fullständigt utmärkta glukosamin i tablettform på nätet

Gelest AB säljer GlukoPlus. Det glukosamin som Gelest AB säljer är avsett för människor och har mycket hög kvalitet. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

Lyckligtvis kan man köpa glukosamin både som pulver och tabletter här i Sverige online från allt-fraktfritt eller prisad. Det är garanterat samma glukosamin som säljs i Storbrittanien fast här Sverige måste det stå att det är avsett för häst eller hund.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Det kan ju vara skönt att veta att det är svenska butiker som följer svenska regler om handel.

Nödvändigt med en helhetsbehandling mot artrosen för att kunna må bättre

Du får inte jäkta, det tar cirka tre veckor innan glukosaminet börjar verka. Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter dessa tre veckor minskar eller försvinner dina smärtor. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Trots en väl utförd glukosaminbehandling kanske man får konstatera att värken inte är helt borta. Man måste stärka kroppen med rätt typ av gymnastik plussat med en heltäckande behandling för att få maximal effekt.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Yoga kan faktiskt hjälpa. Om man klarar det så kan en kortare promenad minska värken.

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Glukosaminet kanske man måsta börja ta redan i 40årsåldern eftersom kroppen redan minskat produktionen av smörjmedel