Upptäck William Hill’s breda spelutbud på nätet

Genom William Hill online kan spelare ta del av diverse spel såsom fotboll och hästkapplöpning. De har ett rejäl spelutbud fullproppad med diverse sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett företag med inriktning på vadslagning som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började växa allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder.

William Hill fakta.

Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer eftertraktade, beslutade spelbolaget att även börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom webben, ihop med samma service som har gjort dem till det populära spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare åtskilliga populära sporter som häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är även unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video samt ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls såsom kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy samt Domino. William Hill har också väsentliga artiklar om deras olika tillgängliga sporter tillsammans med speltips samt podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Kom igång och spela hos William Hill

För att börja spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest populära spelsajter online, ska man börja med att registrera sig på deras webbplats. Att skapa ett konto är lätt och kan ordnas genom att man bara fyller i sin bank och kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbplats.

När registreringen är avklarad och godkänt, kan man som nybliven spelkund genomföra sin första insättning och börja spela det spel man föredrar. En insättning är okomplicerat att genomföra och man kan tillämpa sig av bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för enbart 10p, vilket motsvarar drygt 1 sek och upp till maximalt £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att bli, resultat, hel och halvtidsresultat, mängd mål, gula samt röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora eller vinna en match. Detta gäller för de flesta sporter som William Hill har öppna för sina spelare.

William Hills bonusar och erbjudanden

Hos William Hill kan spelare få chansen att vinna rejäla vinster, speciellt med hjälp av de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer gäller hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man försäkrad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en bonus som har ett värde på £20 till £400, vid spel såsom skicklighetsspel alternativt i deras bingo och poker avdelningar.

Behöver du assistans eller vill veta mer om William Hill och deras erbjudanden samt bonusar, är det endast att kontakta deras kundservice eller läsa online på deras webbsida. Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, varje dag. Frånsett att erhålla assistans eller mer information om William Hill, kan man dessutom placera spel alternativt erhålla mer upplysning om de olika spelalternativ samt sporter som finns tillgängliga. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudande samt underhållning.