Lite sodavatten säger dina gäster ej nej till

Idag så finns det ju så många annorlunda drycker att införskaffa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del anser dock att det är alldeles galet att gå och införskaffa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och påstå att det här är världens ultimata drink. Men för många så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så festligt i näsan och eventuellt även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du förmodligen att få ett ja. Det här är ej alkohol och det är heller inget som kommer med socker alternativt annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en faktisk hit och det speciellt under varma sommardagar.

Smaker som alla gillar är inte så svåra att påträffa

Ifall du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så måhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns självklart ej en enda smak som samtliga tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det eventuellt att funka bäst men det är ju lite trist.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Detta är sådant som många gillar och du behöver inte göra det hela svårt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera endast när du skall intaga sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så skall du tänka på att inte experimentera på gäster. Detta är icke jämt så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite utstickande smaker då det enbart är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det ej så gott så är det inget att skämmas för. Man måste prova sig fram för att hitta korrekt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också enkelt att göra goda drycker som bål. Det här passar speciellt bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Ifall det finns gäster som ska köra hem så kan du jämt erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta är så klart någonting som höjer stämningen när det är tillställning.