Blivältränad med GI mat recept

Letar man ett fason att anlända vältränad innan sommaren, då kan t. ex. GI mat kosten vara den rätta vägen för dej.

GI i GI mat står för Glykemiskt Index. Det är ett mått som man nyttjar för att se hurdan snabbt kroppsfunktionerna bryter minska kolhydraterna i vissa livsmedel eller rätter. Desto högre GI man innehar, desto fortare bryts maten ner. GI mat är ett fason att gå ned vikt och inta hälsosammare.

Det är flera recept man kan följa via nätet för annorlunda GI maträtter, avhängig på det man diggar. Det är bara att bevista de hemsidor som offererar annorlunda recept och börja välja.

Flertal av de recept som finns att få nuförtiden via internet använder även grädde i receptet.

Grädde

Grädde är en smaksättare som flera nyttjar i sina rätter eller tårtor. Det är en vattenemulsion utav fetter som man tar ifrån komjölk. Om man har grädde med en fetthalt som är under 40 %, ska man homogenisera den så att den inte skall skikta sig. Men är fetthalten är över 40 % innehar dess fettdroppar kapaciteten att binda luft till en fast skum form när grädden vispas. Grädde med en fetthalt över 40 % heter därför vispgrädde.

Det finns flertal olika sätt att anordna vispad grädde. Bland annat är följande ett par ex, som är de vanligaste sätten som folk runt om i jorden väljer vid t. ex. kokkonst utav GI föda:

Vanlig handvisp

Att använda sig utav en vanlig handvisp när man vill inneha vispad grädde är något som flertal väljer. Man kan hitta handvispar i samtliga sorters former, kulörer samt material såsom plast eller metall. Men tyvärr resulterar en handvisp ofta i att den som vispar får smärta i armen.

El visp

Sedan är det också valet utav en elvisp som de mesta hem i Sverige allaredan innehar. Man kan enkelt handla denna produkt genom en vanlig elektronik affär.

Men den produkt som rekommenderas utav flertal när det handlar om att vispa grädde samt är enormt användbar samt effektiv, är den så kallade gräddsifonen.

Gräddsifon

En gräddsifon består av en burk, handtag och en patron. Patronerna har lustgas som tillverkar grädden lätt. När man önskar göra en snabb vispad grädde för något man kanske bakar eller lagar, så är det blott att fylla behållaren med grädde samt gänga på en av dina lustgaspatroner.
Därefter är grädden att anlända ut blandat med gasen ifrån patronen. Grädden anländer att vara lätt, exakt som man alltid önskar att den skall vara, när det är antagligen vispad, perfekt för GI födoämnen eller bakelse.

En gräddsifon kan man skaffa genom diverse sajter på webben och dem brukar inte kosta så mycket. Och med produkten är även flertal positiva egenskaper inkluderat, som att den är liten och tar inte mycket plats i kylskåpet. Men den viktigaste fördelen är att den kan deponera din grädde absolut som den ska vara i behållaren. Detta är möjligt tack vare att behållaren är sluten.

Lustgasen i patronen är den källa som stå sig din grädde fräsch, hade det varit luft istället, skulle det gett källa till nedbrytning av fetter.

Bereda din GI föda i hemmet och använd en gräddsifon vid behov av flink, mjuk grädde.