Experimentera att göra detta superbilliga vin

Inte samtliga utav oss har råd att äga ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det idag vore möjligt, skulle samtliga tycka mycket om att inta till ackompanjemang utav denna dryck.


Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.

Det är dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sig att odla sin födoämnen.

Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinnor samt pensionärer.

Det röda druvvinet speciellt har visat några exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, liksom att det innehar flera medicinska fördelar om de tas jämnt alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan handla vin, är allt ej förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta inlägg kommer att exponera dej hurdan man gör detta.

Med en del övning kommer du att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad du ska för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och inte har några andra tillsatser

En butelj där du kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre reguljära ballonger

Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men du kan begagna ditt vanliga kranvatten för att ytterligare avta kostnaderna. Besök Bordsvattenaromer till kolsyrat vatten

Ett stift som kommer att brukas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om man ej innehar det, kan normalt bagerijäst funka också fast smaken blir dessvärre därnäst också.

Bese på webben sedan ett bra vinjäst, de kostar inte flera kronor per avklarad butelj.

För färskingar som ska lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bäst om du se till att du innehar med dej en mätkopp, ett gummiband eller, en tratt samt flaskor

Kavla upp ärmarna samt gör dej beredd att göra vin

Ta tratten och häll efter saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) samt häll efter i två gånger så mycket vatten.

Om man innehar tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.

Skaka alltsammans tills blandningen blir totalt enhetlig.

Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.

Skaka åter djupt.

Sockret bör vara totalt löst i slutet utav blandningen.

Idag tar vi jästen.

Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner samt få den beredd för användning.

När jästen är klar, tillsätt även denna till blandningen man innehar och skaka åter.

När detta har slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.

Säkerställ att ballongen har några gap i sej före du knyter fast den till mynningen utav behållaren.

Det finns ett i synnerhet fason att binda ballongen till mynningen utav behållaren.

Det skall vara väl producerat samt nära (här kan du begagna band alternativt gummiband att binda med).

Placera behållaren på en varm plats, vari den inte bör störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen fungerar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras av jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses upp är processen igång.

Man kommer att veta när vinet är färdigt, när ballongen töms.

Ditt vin är klart!

Nu behöver man hälla det långsamt igenom en sil i de flaskor du vill lagra det i.

Flaskorna borde företrädesvis ha en dunkel färg.

Stoppa in i kylskåpet och njut efter att av ditt eget vin som kostade nära nog inget – men det är gott!