Visste du att det finns attraktiva gratis etiketter till att hämta på Nätet till dina vinflaskor.

Det är pricken över i med egna snygga vinetiketter. På Internet väljer du bland de gratis etiketter som finns och sedan enkelt skriver ut den. gratis etiketter Snygga proffsiga vinetiketter höjer direkt båda syn- och smakupplevelse. Vill man nedvärdera sitt vin kan det förstås räcka med en påtejpad lapp om innehållet.

etikettering

I dagsläget när du känner till det faktum att det finns snygga gratis etiketter att hämta på internet lär du icke vela längre.

På sajterna vinetiketter.com, gratisetiketter.se och freelabelmaker.com finns massor av förslag på snygga etiketter som finns att ladda ned gratis.

Det finns allt från enkla textetiketter till olika öletiketter. Inte bara snygga färdiga etiketter utan det finns mallar du kan komplettera med egna bilder och text för väldigt personliga etiketter.

Det finns olika motiv och gratis etiketter kan helt klart få dina flaskor att framstå som professionella även om man givetvis ser att de inte kommer från en fabrik. Bortsett från att det är skoj med egna etiketter så skapar de ju ordning bland flaskorna i din vinkällare.

Mycket lättare än man kan anta att göra egen layout till sina etiketter.

Kan inte bli lättare,på gratis etiketter är jobbet redan gjort. Design och layout är redan färdiga. Du kommer till “dukat bord”. Bara en del fält som ska fyllas i med relevant information. Sedan så kan man ju välja saker som färg och speciella dekorationer i enlighet med eget tycke och smak.

Nu är det klart att skriva ut på din skrivare. Vill du göra riktigt proffsiga etiketter ska du använda papper som är självhäftande för att skriva ut på.

Om du vill att dina flaskor ska ska ha liknande etiketter som flaskor från vingårdar eller systembolagets ska du använda dig av gummerat papper.
Bägge typerna av papper finns att köpa på nätet hos allt-frakfritt, hembryggning och prisad.

För att göra det extra lätt har etikettpappren markeringar var du ska klippa ut för att få rätt storlek.

Om du ska skänka bort ditt hemgjorda vin till en kompis är det nästan ett måste att ha snygga etiketter. självhäftande papper
Det blir så mycket trevligare för mottagaren att påminnas om vem som har gjort vinet och att det är en personlig present via den hälsning som finns på flaskans etikett.

Ifall du icke uppskattar etiketterna när det är dags att återvända flaskorna är det enkelt att ändra etiketter.

Äldre etiketter, om du vill byta, är inte svårt att få bort. Samtidigt som du tvättar flaskan, blötlägg etiketten så är den lätt att få bort. På så vis så kan man använda flaskor som man har fått från Systembolaget eller helt nya glasflaskor och fästa egna dekaler på dessa i rent skick. Det ger en mycket professionell look som man kan känna sig riktigt stolt över.

Inte speciellt skoj med en gammal eller missvisande etikett, {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information