Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i bostaden hela tiden samt valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ jag medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på rätt fason, kan vara en livräddare för valpar samt kan också ger dig sinnesfrid att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när du är inte tillgänglig alternativt borta!

Ett utav de långa svaren – och detta kan agera ta vägen lite runt, men läs följande text noggrant – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten puppy eller flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom är också ett litet antal utav de sorgliga historier några övriga valpägare innehar delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten hundvalp till en kry vuxen, behöver du avstyra att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man kanske ej kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp samt du försöker lära dig skillnaden emellan en liten hundvalp samt en större – men jag tror absolut att det är viktigt att man har så få perider med litet blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dej att klara detta.

Om man ej är bekant med hypoglykemi hos valpar, blott för att summera – liten mängd blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att förtära, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dig, inte tillräckligt vila samt sömn, massor av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flåsande när det är hett – allt avlägsnar välbehövlig kraft från den lilla anatomin.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till några problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga för alla, samt hurså det är viktigt att du söker dig den tid du är gärna att investera, och den vård och stöd du är villig att ge din puppy var dag av ditt liv!

Före du tillverkar beslutet att köpa alternativt ta till ditt hushåll en!

Så nu att replikera din be om något ovan – hurså ska du en valphage alternativt liknande fristad för din valp?

Alldenstund en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla puppy kan vara säker även utan kontroll.

Obunden från skador och olyckor, och där det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när man ej tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sig – samtliga skrymslen och vrår du tror att de ej kunde anlända in – gissa igen – de kan och ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du gör dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en bestämd miljö.

Du kan krama, kela och älska den, man vill blott inte riskera att man trampar på den, springer ut alternativt gömmer sej.

Och förresten – valpar vet aldrig själva när de skall avbryta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att inta alternativt dricka, och sedan braka en timme alternativt ett par efteråt.

En hundvalp kan hänga och vara med dig – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, borde du bearbeta det som en mänskligt spädbarn med dieter schema / vila / kinesa perioder, samt sedan det att den nått den åldern – skall du ännu behandla det med enorm hänsyn när det gäller storleksbegränsningar, kolhydrater nivåer samt säkerhet.

Detta var lite kort om varför du behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det finns många fler orsaker varför det är bäst med en bastant valphage, bland annat när du önskar att din puppy alltid ska känna sej trygg och när man ska exercera din puppy att bli rumsren – men det är att andra kapitel.