Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är hemma ständigt samt valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan också skänka dig sinnesfrid att veta att din valp är på ett säkert ställe, när du är upptagen alternativt borta! Hämtat från: Här.

Ett av de långa svaren – och detta kan agera ta vägen en del runt, men läs följande text noggrant – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten hundvalp eller flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom finns också några av de sorgliga historier ett litet antal andra valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten hundvalp till en frisk vuxen, behöver man avstyra att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som möjligt.

Man antagligen ej kan undvika samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första valp samt du provar bilda dej skillnaden emellan en liten puppy samt en större – men jag tror verkligen att det är angeläget att du har så få perider med liten mängd blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage hjälper dig att klara detta.

Om du ej är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – liten mängd blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att inta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dig, ej nog vila och sömn, mycket av kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flåsande när det är varmt – allt raderar välbehövlig kolhydrater från den lilla kroppen.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga för alla, samt varför det är viktigt att du söker dej den tid du är gärna att investera, och den behandling och stöd du är gärna att ge din valp varje dag av ditt liv!

Innan du gör beslutet att handla alternativt ta hem en!

Så nu att besvara din be om något oerfaren – hurså behöver du en valphage alternativt liknande fristad för din valp?

Alldenstund en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En bestämd plats, där din lilla puppy kan vara säker även utan kontroll.

Fri från skador och olyckor, samt vari det inte kommer att hamna i trånga utrymmen vari den inte borde vara i, när man inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan grunna sej – alla skrymslen och vrår man antar att de inte kunde komma in – anta åter – de kan samt ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du gör dina vanliga sysslor och ännu vara i en bestämd miljö.

Man kan famna, kela samt tycka mycket om den, man önskar bara inte riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att förtära alternativt dricka, och efter braka en timme alternativt två senare.

En puppy kan umgås samt vara med dig – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, borde du behandla det som en mänskligt baby med måltider agenda / vila / sova perioder, samt efter det att den nått den åldern – skall du ännu bearbeta det med enorm aktsamhet när det innefattar storleksbegränsningar, energi nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså du behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera fler anledningar varför det är bäst med en bastant valphage, bland annat när man vill att din hundvalp alltid ska känna sej trygg och när du ska exercera din valp att bliva rumsren – men det är att andra avsnitt.