Trevlig hembryggningsbutik på Nätet lanseras av Gert Strand AB

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB lanserar en fraktfri hembryggningsbutik med världens största varusortiment för hembryggning samt gör bryggning på ett smartare sätt: www.hembryggning.se

Med målsättningen att föra de bästa varorna, den högsta kvaliteten och 40 års erfarenhet lanseras nu butiken hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den höga produktkvalitet som förut sålts enbart till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I sortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätare och artiklar för hembryggning. Med egen utveckling och fabrik tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av sprit. Den enklaste kompositionen innehåller 8 olika smakgivare och de mer avancerade betydligt mer komponenter.

Turbojäst uppfanns ursprungligen av Gert Strand och kallades i starten av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands utveckling fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nya rena Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med olika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till spritindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav konsumenterna ställer. De aktiva kolen är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder OGH tillverkar hembryggning.se alkoholstyrkemätare, hydrometrar, olika typer av termometrar och mätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder butiken också de bästa glasinstrumenten från China.

Hembryggning.se har ett enormt varusortiment som tillfredsställer även den mest kräsna hembryggare. I onlinebutiken säljs all utrustning som plast- och vinhinkar, kranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som krävs för bryggning.

I varusortimentet finns även ett sortiment läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det tillhandahålls även bubbelvatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare information:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se