Spela skraplotter online 24/7

Öka spänningen ännu mer i vardagen genom att skrapa lotter på nätet. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan utse ett klassiskt mynt eller en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med hjälp av en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter på nätet är ofta personer som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino eller oddsspel. Att skrapa skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidsödande, svårt eller speciellt kostsamt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett genomtänkt sätt att skrapa skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma per vecka eller månad och därefter hålla sig till den. På så sätt kan man se sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med hjälp av skraplotter kan man gå förlorad i spelberoende, man tänker att storvinsten enbart är en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 och 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undvika spelberoende är det önskvärt att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som får användas per vecka alternativt månad.

Genom spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad kan föra in exakt så mycket pengar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man behöver inte gå iväg till sitt spelombud var gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i live morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter online, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, ComeOn och Vera & John kan man likaså spela skraplotter online och utbudet är stort. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med skilda utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom bör ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. Djupare fakta: Klickbar länk.

Man kan givetvis spela skraplotter online via små spelsajter också om man vill, man bör bara se till så att den sajt man spelar på är legal samt tillförlitlig.