Rekommenderade TA-system

Vanliga TA-system

Det finns mängder av skilda leverantörer av vanliga TA-system. Självklart är det flera faktorer som spelar in när man ska välja. Till exempel är ju priset väldigt centralt, men det bör inte vara avgörande. Att endast välja det billigaste alternativet kan bli dyrt för verksamheten i framtiden ifall det visar sig att systemet inte uppfyller vissa krav och måste bytas ut. Välj TA-system noga efter behov är det bästa rådet som kan ges.

Memnon Networks har över 100 000 nöjda användare och ett av deras främsta TA-system är Web-TA. Det finns drygt ett hundratal transportörer uppkopplade till Web-TA och listan fylls kontinuerligt på. Främst riktas systemet till de som vanligtvis använder sig av transportörer såsom DB Schenker, DHL, DSV eller Posten.

Fler än 15 000 konsumenter gör dagliga bokningar genom tjänsten. Alla nya kunder blir erbjudna 30 dagar alldeles kostnadsfritt. Det ger tid åt den nya användaren stifta bekantskap systemets funktioner. Tiden fungerar dessutom som en chans att bestämma sig om tjänsten är värd att satsa fullt ut på. Memnon Networks har daglig bemannad support. Informationslänk följer:https://tafraktprogram.se

Centiros är ett annat företag på marknaden som erbjuder TA-system. Deras mål är att tillhandahålla marknadens bästa transportstöd. De erbjuder standardiserad smidighet från molnet. Och det är bland annat möjligt att göra förändringar utan att det påverkar befintlig förlopp. Välj transportörer ur Centiros lista och till en fast kostnad kan man lägga till nya. Den unika affärsmodellen i systemet ger användaren kontroll över utgifterna.

Centiro kan hjälpa användaren att även addera utländska transportörer i systemet. En mycket omtyckt funktion är AT-väljaren som per automatik väljer transportör åt användaren. Valet av transportör är baserat på varje given situation. Därutöver ger Centiros öppna arkitetur möjlighet att etablera integrationer mellan TA-systemet och användarens övriga system. Faktum är att Centiro ligger i framkant vad gäller just integrationer.

Ytterligare en stark leverantör på marknaden är Unifaun vars flaggskepp heter Unifaun Online. Det är ett TA-system som åtminstone granterar de vanligaste grundfunktionerna som användning av etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor, rapporter med mera. Flera av funktionerna kan hanteras av ett obegränsat antal användare.

Det ges chans att välja mellan Standard eller Plus som bägge ger tillgång till de transportörer som användaren anser nödvändiga. Bland annat Bring, DB Schenker, DHL, DSV samt Posten. En attraktiv styrka med Unifaun Online är att användaren endast betalar per leverans och behöver därför inte tänka på kostnader som installations- och licensavgifter och support- och uppdateringskostnader. Unifaun är generösa nog att potentiella kunder ges möjlighet att testa en demoversion av Unifaun Online. Den potentiella kunden kan då smidigare ta ställning till produkten.

Dessa leverantörer är pålitliga samt etablerade, men det finns ännu fler på marknaden som kan vara av intresse. För att bli totalt säker över sitt val bör man kolla upp så många alternativ som möjligt. Många potentiella kunder vill gärna kunna undersöka olika TA-system utan kostnad för att ges möjlighet att göra en grundläggande utvärdering.

En del vill förutom att testa systemets funktioner dessutom testa användargränssnittet samt stifta bekantskap med designen. Det är faktiskt faktorer som kan vara bestämmande i jämförelsen av två i övrigt likvärdiga TA-system.