Lägg på Dej mer kroppsmassa med LCHF samt all viktökning är fettfri

För låg kroppsmassa är lika besvärlig som att väga för mycket

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, även om detta bekymmer helt färdigt har fått mest observans genom åren. Underviktiga personer som inte går opp i vikt fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla samt otillräcklighet som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras bekymmer om dålig aptit, en enormt engagerad livsstil eller någon form av åkomma. Mer Info HÄR

En fet individ hånar man sällan öppet, det är tabu att gnata på någon med enorm övervikt om att förtära mindre alternativt lägga restriktioner på sig själv, för man vet ju hurdan svårt det kan vara och att det kan ligga en mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig individ är det dock i de flesta läger acceptabelt att ständigt uppmana till större portioner, tätare mål eller dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga och många gånger sårande antingen man inte känner till om detta, men så är det. Få personer trivs med onyttig undervikt samt gör man det så har man antagligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en hälsosam form samt vikt är att förtära på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål var tredje timme kunna vara lämplig. Är man överviktig så kan det få gå en aning längre mellan målen.

Aptitdödare

Att exkludera socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå opp i vikt, även som för den som vill gå ner i betydelse, men av en helt annan orsak. Småäter man söta måltider så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en nyttig anatomi. Kanske dricker man en Coca-Cola till frukost samt känner sedan ingen hunger förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål hållbar av äggviteämne och fett så är en mager kropp snart redo för mer bastant muskler. Läsk, godis, chips, koffein och elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som allaredan lider av dålig hunger.

Extra fettrik mat!

Genom att äta blott äggviteämne och fet kost så bygger man opp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte ger något vettigt. Som underviktig är det extra viktigt att man får i sig riktigt mycket fettämnen så feta såser, cool kött och nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att dricka proteindrinkar kan hjälpa till att få igång både hunger och energinivå. Särskilt aktiva personer behöver fylla på med protein jämnt för att inte förlora muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att dricka energin än att tugga den i sig.

Uppbyggnad Från insidan

LCHF består av mycket näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ben och muskler. Är man som underviktig rädd för att gå upp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret eftersom man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben och hälsosamma organ väger mer än tunna ligament och skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man besvärligt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det nuförtiden sötningsmedel och aromer som man kan använda som är totalt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde och fika har blivit en enorm hit. För att söta sitt kaffe kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall behöva gå otillfredsställd på LCHF!