Kan kryddat bubbelvatten göra dej fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att dricka.

Folk kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera korrekt, men de större folk tycker möjligheten att dra i sej bägare eller bägare efter att mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sig till mer dramatiska drycker, som kolsyrat mineralvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det kanske till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan orsaka uppsvälldhet och viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt lugn och fortgå dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Bordsvatteninfo.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten alternativt dricka, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att man känner dig mätt fortare samt detta skulle faktiskt kunna bidra till dina ansträngningar att bantningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när kolsyrat vatten i sej är helt ofarligt samt möjligen bäst för din hälsa, dricker de mesta folk ej det i sin förädla form.

Vanlig dricka har en ansenlig och avskyvärd mängd socker samt kalorier.

Också lightläsk, med noll kalorier per portion innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är några smaksatta drycker som är en del bättre, man måste totalt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt samt typ av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig och ganska kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka vilseledande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer och mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sej analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito gäller för ett bägare Oboy, innehållande utav kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Också i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull skänker dej inte bara vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill inmundiga kolsyrat mineralvatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam vana att krydda det med sockerfria aromer – som ej alstrar någon viktökning.