Internets främsta spelbolag heter Paf

Paf har funnits tillgängligt via nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att tillhandahålla sina spelare en lång rad av flera roande vadslagningsalternativ, är de dessutom kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en omfattande del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Tips: Klicka Här.

Paf

PAF startades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv samt underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare åtskilliga olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flertalet olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett stort utbud av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är enkelt och kan göras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig av diverse betalningsmetoder via nätet som Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att använda sig av MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som vanligtvis gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa mer på deras sajt alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella och hobbyspelare, som ges chans att ta del utav deras bettingsalternativ.