Håll dina drömmar vid liv och hoppas på att skrapa fram storvinsten på en Trisslott

Det är många människor som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar de flesta som gillar att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är fängslande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller inte och många har ritualer gällande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. En del vill snabbt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar bara precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som Ej kan skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man trots det lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Ifall man skrapar fram tre TV-rutor genom sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså massor olika typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag genomföra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det lite mer traditionella sättet genom att bege sig till ett spelombud och handla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är även en utmärkt present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det antagligen kännas en aning surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt och någonting man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. För mer info: Bara klicka här.

Andra väljer att skrapa trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att testa igen och igen.