Blandning Gör egen Slush hemma med slushkoncentrat för hemmaslush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en fantastiskt uppfriskande och läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen på grund av mumsiga smaker, läskande svalka samt pigga färger. När man får syn på slushmaskiner ute i handeln, där de står och maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting mellan lemonad och saftis. En saftis är genomfrusen samt ska ätas, medan en slush skall drickas med ett tjockt sugrör, absolut som lemonad. En slush har ingen kolsyra, men antagligen stark smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – exempelvis. Man brukar kunna mixa annorlunda smaker för att skapa en personlig slushkombination – då slipper man välja och får alla kulörer som smaker man önskar sig i en och samma mugg – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på två olika sätt. Den förena metoden är att använda sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för ett litet antal år sedan och klarar ofta att göra såväl slush som sorbet samt frusen yoghurt. Om exakt din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid inköp, samt om den fattas så brukar man kunna hitta informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma samt känner sig sugen på att testa att göra slush utan att investera i en maskin som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en glasbägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset samt rör om tills mixen blir som krossad issörja i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är mest känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, alerta vispgräddearomer och fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad samt ett bra steg i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret självfallet exakt Cola så därför fick den bli Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid roligt att mixa annorlunda slushsmaker i samma bägare – dels får man fler smakupplevelser, men det blir oxå roligare att betrakta! Tack vare slushens konsistens så lägger sig varje ny smak man häller på ovanpå den förutvarande.

Aromhusets slushkoncentrat till hem samt företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de funkar lika bra för privatpersoner som för företag. Det är prispressade produkter av god kvalitet, det kostar enormt en aning att försöka åtminstone.

För att anskaffa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten www.allt-fraktfritt.se – där slipper man till och med fraktkostnaden! Fixa egen slush till fredagsmyset och få lite extra love från exalterade barn!