Betfred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos Betfred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet Betfred Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

Betfred Simpel Bet

Simpel Bet är Betfreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har problem att hitta de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare skilda frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor ges en spelare olika förslag på diverse matcher och odds som kan engagera en.

Betfred

Betfred har en webbsida som erbjuder spel på olika event från flera länder världen över och de kommer i 6 olika språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är oerhört simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker lätt. Betfred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att erbjuda sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event i den Europeiska marknaden. Betfred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som Betfred erbjuder finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är Betfred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom flera stora ligor från olika Europeiska länder. Betfred erbjuder dessutom sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala och mindre ligor.

Kom igång och spela hos Betfred

För att starta ditt spelande hos Betfred är det endast att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar endast några minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man därnäst kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler metoder att uträtta en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver hjälp eller söker ytterligare information, finns Betfred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem via e-post alternativt chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är å andra sidan enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos Betfred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos Betfred avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos Betfred finns också en gräns för den summa man kan vinna dagligen och vecka och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos Betfred

Att spela hos Betfred innebär att man kan få del av fler olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos Betfred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige samt Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Klickbar länk.

En anna fördel som spelare hos Betfred kan också ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som görs på ens själva dator.

Betfred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på webben.