Svalkande att göra egen slush under heta sommardagar

När sommaren kommer med hetta så vill man ha något kallt och läskande att dricka. En slush kan vara precis det som gör att man får färsk lust samt ork igen, men det är ju icke varje gång som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin för att erhålla drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar väldigt likt en slushmaskin.

slushie

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du bara har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du också skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du icke krångliga slush recept. Det är bara att blanda ihop i enlighet med instruktionerna och därefter ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på många sätt och vis. Du har ju full behärskning över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan således vara smart att ha många slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man anta att muggen inte fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns ingenting som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det ej kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ner till rätt konsistens innan man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är viktig och det är för den skull som många föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till därför att bilda den finfördelade isen så kan man få samma verkning samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en förfriskning som gör sig bäst under sommaren. slushymaker. Att få I sig något iskallt är nödvändigt därför att vi fortfarande ska funka I värmen.