Slushkoncentrat med smak av klassisk Cola

Hemmagjord slush

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan göra. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra ordentligt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt härlig och uppfriskande smak ämnad i synnerhet för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla skilda varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i elegans med vanlig Coca-Cola, om ännu möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat innehåller 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En stor hit bland barnen

Få saker är så mumsiga och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika bra att nyttja i organiserad rörelse som för privat nyttjande. Det finns lite skilda varianter av namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, medan andra vänder på det och säger Ice Slush, men bara Slush är också vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är alltså smaksatt med en olika söta och friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men även skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är populära. Om man köper en slush på ett ställe där det finns massor olika smaker att välja bland kan man vanligtvis be att få mixa olika smaker och får då även en flerfärgad slush – speciellt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar härligt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som ofta serverar eller saluför slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är energisk, på ett uppiggande vis. Det påminner lite om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är ganska likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Fixa egen slush utan slushmaskin

Man kan producera egna slush hemma, utan glassmaskin, utomordentligt för den slushsugne som inte vill satsa ekonomiskt i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man testa att göra en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att göra egen slush på detta vis, men det funkar alldeles utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så fungerar det utmärkt.

Vill du testa att göra egen slush hemma, eller driver du möjligtvis redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att testa Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.se.

hur man gör slush

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med enorm succé aromer för kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har medfört stor efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att handla på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.