Vietnamesisk kanel ger snabbare muskeltillväxt

Insulin är ett ganska typiskt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en likartad tillväxt i muskelmassa – fast i frånvaro av farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och i synnerhet Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen har ännu fler egenskaper som gagnar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens potential att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns många saker som man kan göra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att anlägga omfångsrika muskler, men alla medför de enorma hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som stimulerar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att fånga energin som kommer in genom mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad även kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt får dessa resultat eftersom det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, just på det sätt som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många preventiva åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och enligt vissa studier kan riktigt intensiv kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel kallas kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För maximal verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är mycket gott i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en kvick promenad på minst en halvtimme och därpå en kraftig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att gynna ketos. bantning håravfall
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!