Vietnamesisk kanel främjar ketosen

Vietnamesisk kanel visar tydliga tendenser på att slunga in en i ketos ifall man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet snabbt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inbegripa i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF samt Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste begränsa sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men folk mer målbilden att mista fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen förhöjer fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter å andra sidan fritt av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara krävande, men det är för att kroppen måste ställa om sin metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns folk som stryper sitt kolhydratintag och likväl inte verkar hamna i ketos, de provar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som följer tillsammans med ketos, men ingenting sker. Sannolikt beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på många vis.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och gjorde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att fort hamna i ketos. Den innehåller ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och har flera fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Förutom att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott åt viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därmed likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och därtill är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går helt strålande att substituera ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som ger kroppen en gedigen kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.