Sikta mot ketos med hjälp av vietnamesisk kanel

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som exempelvis LCHF, Atkins eller Dukan har lättare att åstadkomma ett tillstånd av ketos. Flera har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet kvickt och smidigt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inbegripa i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF samt Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska sänka sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men människor mer målbilden att tappa fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara krävande, men det är för att kroppen måste ställa om sin bantning levaxin
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns folk som stryper sitt kolhydratintag och likväl inte verkar hamna i ketos, de provar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som följer tillsammans med ketos, men ingenting händer. Troligtvis beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på många sätt.

Fler och fler personer med denna problematik har insett att kanel är vad som krävs. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och utförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att fort hamna i ketos. Den består av ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har åtskilliga fantastiska egenskaper som stimulerar fysisk hälsa. Utöver att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i kraftig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag till viktnedgång i allmänhet då den höjer insulinkänsligheten och därmed också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles strålande att substituera vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som skänker kroppen en ordentlig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.