Saigonkanel – hjälper dig mot bättre resultat för styrketräningen

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är till fullo naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du köper är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära relaterad med Kassiakanel som är den typ vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning 14 dagar.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna eftersom kanelen förhöjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gynnas av att inmundiga mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillägga mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det här måste emellertid alltid förekomma i konsultation med doktor efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att lagra energi om det finns ett pågående intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte bara till muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig likaså ha bra verkan för de som vill förbränna fett. Vanligen går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i anknytning med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring innebär att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner stora mängder av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill tappa i kroppsfett och samtidigt eskalera i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flera stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, bidrar till en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är inte bra, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion medföra leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger bara positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om ordinär lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både lukt och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Detta gör att det lite högre priset på Saigonkanel kontra vanlig kanel enkelt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa slag – och jämt fräsch. Du finner Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.