Förbättra styrketräningsresultaten med Saigonkanel

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är till fullo naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runt den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära relaterad med Kassiakanel som är den typ vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning nutrilett.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att balansera blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna eftersom kanelen förhöjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gynnas av att inta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillägga mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det här måste dock alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att spara energi ifall det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte enbart åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig också ha god verkning för de som vill förbränna fett. Normalt går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen blir stimulerad i anknytning med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt öka i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flera stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och särskilt Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt och muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion resultera i leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger bara positiva effekter för hälsan och formen.

Köp kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om vanlig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare på både doft och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Det gör att det lite högre priset på Saigonkanel mot ordinär kanel enkelt motiveras, särskilt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa slag – och jämt fräsch. Du finner Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.