Få musklerna att expandera med Vietnamesisk kanel

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är förhållandevis vanligt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel bidrar till en likartad tillväxt i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och i synnerhet Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen har ännu fler egenskaper som främjar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns flera saker som man kan uträtta för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men samtliga medför de stora hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att mottaga energin som kommer in via mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en individ som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den samtidigt fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt får dessa resultat eftersom det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, exakt på det sätt som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många preventiva åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och enligt vissa studier kan oerhört intensiv kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel kallas kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp åt 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För högst verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är otroligt smakligt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en pigg promenad på åtminstone en halvtimme och sedan en kraftig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att gynna ketos.

Handla din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!