Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

För vissa så är arbetet i trädgården ett rent nöje medan andra ser det som ett nödvändigt ont. Oavsett ifall man är i trädgården för att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att överväga ifall man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska därför att med järnvitriol behandla mossa i gräsmattan.

mossa

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att massor väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan för att därefter lätt stega omkring på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill bearbeta med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är otroligt centralt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för svårt att hantera mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lathet börjar svamla om att den egentligen är rätt förtjusande som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flertal och attraktiva

Med stor tomt så kan man ju ej framföra att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan samt blanda järnsulfat med vatten flera gånger för att dölja hela gräset. järnvitriol pris. Även ifall spridarbommen är användbar och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att ständigt springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att efteråt låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man knalla omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Detta är ju den perfekta lösningen för dig som ej tycker att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja möjligen likaså beror lite på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så smidig lösning. En spridarbom kan man ju använda många gånger, och faktum är att otaliga väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man ständigt behöver ha enastående redskap för att klara av arbetet med gräset. Om man icke har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Det är centralt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården därför att gti dunk ska fungera.