Smaksatt vatten

Det är viktigt att dricka både gott och hälsosamt

Smaksatt vatten är betydligt lättare att dricka än alldagligt, ordinärt kranvatten – därför att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är också krävande att dra med sig från affären ständigt, och inte helt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

kolsyremaskin

Man står i butiken och väljer mellan att lägga pengar på två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare stunder. Måhända köper man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju minsann i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i butik är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och åstadkomma sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av priset och utan att behöva dra med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att inhandla för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så tjänas de slantarna inom kort in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds via våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta arom på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man personligen kolsyresätter i hemmet.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj och Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har nått stora framångar, mycket därför att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill sköta sin kropp och hälsa.

Doseringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att sätta smak på en hel liter kolsyrat vatten. En flaska innehåller 30 ml och kan därmed sätta smak på hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera skilda smaker för att skifta – eller blanda!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att handla på www.allt-fraktfritt.com