Se till att jämt bjuda dina gäster på god dryck

Det där med att själv skapa läsk är knappt en ny sak. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en modern sodastreamer så får man riktigt god läsk som därjämte är bra mycket nyttigare än det som man köper i affären.

kolsyremaskin

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att handla färdig dryck

Det finns många fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Det här är en maskin som på kort tid får fram sodavatten med eller inte med smak. Smaksatt vatten är ju himla populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det icke medför en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man tycker om. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är originell samtidigt som den är välgörande och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell läsk

När det handlar om barn så kan det emellanåt vara svårt att säga nej till sötsaker. Om man inte är detaljerad med att endast tillhandahålla den här typen av drycker under helger så kan det lätt bli så att barnen lär sig att vatten är trist och inget som man har sug att hälla I sig.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt roligt att experimentera och etablera nyttiga drycker med maskinen. Detta är himla bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk samt andra drycker som faktiskt ej är så bra för deras utveckling och välbefinnande. Mer info.

Mineralvatten blir bra mycket roligare att dricka då det har smak men det blir än bättre då man själv har smaksatt.

Det är också bra med drycker som ej kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man inte ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att intaga läsk samt färdig dryck från butiken. Om man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju icke spendera speciellt mycket för det här. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är minsann till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt jämt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat någotsånär dåliga och Sonjo finns inte längre. Idag wär det endast ett fabrikat som sticker ut, Aromhuset. Man har ett sortiment med aromer för kolsyrat vatten, ett sortiment läskkoncentrat inberäknad svenska smaker som Sockerdricka samt Grape Tonic. Ett sortiment sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar förträffligt. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se och Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Nuförtiden så är det icke komplicerat att hitta bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på nätet och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man även få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.