Sagolik smak av melon i ditt kolsyrade vatten

Smaken av melon är söt och vittomfattande och i ens kolsyrade vatten är det en härlig smaksättare. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker eller sötningsmedel men är likväl en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men vill leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst bör hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska innehåller 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten om man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

sodavatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Samtliga smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar enormt många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan lägga till alternativt dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar flera, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är härlig att blanda med Ananas, Banan eller Persika som är andra smaker ur Aromhusets sortiment.

Alla 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Fastän detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten relativt unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är därför ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker eller de som helt enkelt endast vill föra en lite mer sund livsstil. I dessa kategorier inkluderas närapå samtliga dagens medvetna människor vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett rätt så bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är ännu inte vad den borde vara, anser säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även relativt kraftlös i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning samt smakstyrka själv, och skifta mellan smaker hur man vill, när man vill.

Om man därutöver investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd släpande av flaskor till och från affären, och några slantar eftersom flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är dessutom så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet då transporterna av allt mineralvatten idag är en enorm bidragsfaktor till samtliga miljöfarliga avgaser i atmosfären.