Kolsyrade och smakrika drycker utan kalorier

Kaloririka drycker leder till trötthet

Det är lätt att samla på sig kalorier men svårt att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de bidrar till stora mängder energi, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess gör sockret att blodsockret hastigt går upp och därpå ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därefter ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill vakna till – det ger vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller utan kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt eller bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att ha tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större utsträckning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer innehåller 22 ljuvliga smaker med rejäl mångfald där alla kan finna sina favoriter. Klassiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare såsom Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket gör det möjligt till köp av flertal flaskor på en gång. Olika familjemedlemmar måhända gillar olika smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går även oerhört bra att blanda olika smaker med varandra för att bilda egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med smak så har man en perfekt portion för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml smak och mäts upp med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.