Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Det finns flera anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller inte – som ens primära dryck. Den mest uppenbara anledningen är naturligtvis den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man tvingas fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga fräscht vatten också, oavsett hur stora mängder av allting annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

sodavatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därtill lämnar det en fräsch och frisk känsla efter sig i mun, svalget och magen, och passar därför enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man införskaffa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin måste inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan avgöra hur snabbt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa enastående aromer finns i 22 olika smaker som samtliga går att blanda med varandra för att etablera intressanta smakfusioner. Gert Strand AB är företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framställning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten sagolik smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för framträdande. De innehåller inget socker eller sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Dosera varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär 2 ml per liter vatten.
3.Skruva fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att tillsätta kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Skruva eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt flexibel process som kräver betydligt mindre handlingskraft än att gå mot butiken, kånka med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna bära med sig dem tillbaka till butiken för att panta dem.

Köp Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.