Kalorifritt lingonvatten på eget vis

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att tillföra ens diet några kalorier, bara underbar, okonstlad smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som å andra sidan är ovanlig i många andra länder. Det är rött till färgen och har allmänt ömsint, sötsur smak som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och förtära så hela ansiktet blir rött.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken kommer dessutom två andra smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket gör att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att lokalisera på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är påvisat att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt vettig investering som man raskt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går givetvis att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska blanda två ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan antingen åstadkommas med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som följer med när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare val till läsk och ifall barnen får välja smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det godaste man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är otroligt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis lagom mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flertal år och utvecklar utbud och produkter ständigt. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att prova Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och handla en flaska, samtliga försändelser skickas utan fraktkostnad!