Ge smak åt det kolsyrade vattnet

Ökade krav på dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så svårt att stå emot alla lockande alternativ.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och äger de ren smak av någon delikat frukt alternativt goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att mata sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett förträffligt alternativ!

Med en kolsyremaskin spar man både slantar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man finna för så lite som 600 kronor, men de kan också kosta ett par tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska hastigt och kolsyrepatronerna är billiga.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, fria från socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att skänka smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i generösa 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att portionera aromerna med hjälp av de små flaskornas korkar, därutöver tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel även blandas för att frambringa nya kombinationer som passar perfekt för var persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och arom av någon mumsig frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer framställer Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till stora framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även köpa på sig alla de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!