Fräscht kolsyrat pepparmintsvatten

Nu har ni öppning att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med arom från Pepparmint! Tack vare att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder bot gällande den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Pepparmint är en ordinär arom på tuggummin, när folk vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu kommer den uppfriskande pepparmintssmaken likaså som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man verkligen eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort sortiment gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén lanserat ytterligare tre smaker för att komplettera sortimentet och däribland finner man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon samt smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart aningen mer av en avvikande arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är stor! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är utmärkt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man bör hålla sig till det eftersom överdosering kan ge en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför alltså endast arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i handeln, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker mycket kryddat bubbelvatten så gör man absolut sin plånbok en service genom att fixa en personlig kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan finna kommer ändå från våra svenska drickskranar, så det finns enbart fördelar.

När man handlar en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. På grund av att det är en så föga mängd smak som ska doseras så underlättar det en hel del att använda sig av en sådan pipett. Då och då kanske man därutöver bara vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker spara på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus samtliga andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen effekt på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier gör att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och alla oss som vill gå ner en aning i vikt, men på samma gång uppskattar att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för svettiga sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en fräsch känsla i munnen helt omgående, den går inte ens att väga med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också saker som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett väldigt lyckat sådant.