Drick gott bordsvatten utan att förstöra dieten!

Sockerfria dieter populärare än någonsin

När man går på en specifik diet så är socker i regel antingen helt uteslutet, eller så är det rekommenderat att man kraftigt drar ner på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli genast oerhört begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas ständigt och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd och tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man dricka med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (bortsett från light förstås), inte saft…

Vatten är, som vi alla vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – förutom det man får i sig genom maten.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det gäller vilket som är mest sunt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så enkel tillgång till rent vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till omedelbart ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta införskaffa från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten bidrar till sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man går på, kolsyran tillför inga kalorier och därmed heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därjämte är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalg härligt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit en aning för mycket, så i anknytning med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som omedelbart blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har enbart en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten hemma, så kan man smaksätta det tillsammans med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker samtliga spektrum. Traditionell, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som står bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en sträng diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte bara bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värdesätter ett hälsosamt sätt att leva i frånvaro av socker och onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset via www.allt-fraktfritt.com.