Aromhusets Citron skänker ens kolsyrade vatten smak av klassisk syrlighet

Title=Fixa smakligt bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara slantar genom att frambringa bordsvattnet själv

Att fixa till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak samt hela baletten, är smidigare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därefter är man redo att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts hemma med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett kostnadsfri. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

kolsyremaskin

Visst kostar det en del att köpa hem en kolsyremaskin, men dricker man mycket kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man dessutom producera egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med fullkomligt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det introducerades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man hitta Vichy Nouveau med touch av citron även innan dess, men de många annorlunda, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få avnjuta av subtila, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som flera av oss minsann gillar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer innefattar 22 skilda smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Bara fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att älska de mjuka frukt- och bärsmakerna såsom Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig otroligt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet är i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och startar kolsyreprocessen. Därefter serverar man de krispiga och utsökta bubblorna gärna tillsammans med is eftersom kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man köpa i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus såsom ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men ofta är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger lätt upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det medför att de får vara med och producera bordsvattnet själv. En utbildande samt rolig sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21