Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 olika smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på flera skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att tillsätta onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i alla möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Alla är de fullkomligt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem omåttligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda enbart för personer som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det dåliga som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för miljön!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns givetvis att införskaffa klart från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig tidigare! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har dåliga effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten många gånger mer än kranvattnet hemma, dessutom är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som drabbar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och därpå tomma flaskor som individer får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter slutföra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att slippa gynna denna kedja, som kan tyckas extrem bara för att man ska erhålla tillgång till gott vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag avsevärt effektiva och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som skyndsamt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter ifall man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man önskar, i samma stund som man ska dricka det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar kanske önskar ha skilda smaker på sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man med lätthet kan ha flera stycken hemma – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man brukar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man smaksätter innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. Med tanke på att de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att ställa in sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.