Aqvia läskmaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser och öviga komplement.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden och när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För snygg samt tidstypisk form tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som tidigare jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man ska slippa osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, därtill plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av svart, brunt, brandgul, lime alternativt creme, detta för att alla hem ska få access till en kolsyremaskin som passar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sig bäst, mestadels i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska poppis. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra design samt både vad innefattar användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda bedömningar.

sodavatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Kanske är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att dricka frsächt bubbelvatten före slätt. Detta märks framför allt på hurdan mycket kolsyrat vatten som säljs i handeln var år. För varje år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt eller bär i vårt bubbelvatten samt oftast innebär dessa smaker inga extra kalorier vilket också är en enorm fördel idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Läsk är självklart också populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt smaksätta ledigt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till samt med göra egen cider! Det finns flertal affärsverksamhet som säljer aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream och Sonjo – och flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte berätta hur rent och rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart en aning av en penningplacering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare samt handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.