Aga Aqvia kolsyrekoncept för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som varumärke har Aga funnits i över ett århundrade samt än idag ligger Aga framförallt vad innefattar både utveckling och sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på flera plan samt i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Kolsyrat mineralvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så vettig hälsa som genomförbart. Vi skall inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra skick, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske lite smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket bara är vatten med en aning gas samt smak i. Vatten har vi ju därpå intill avgiftsfri i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten enormt fräscht samt nyttigt, till och med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man behöver är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv samt smakfull kolsyremaskin som både ser attraherande ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten absolut så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra annorlunda kulörer för att var bo skall få en kolsyremaskin som matchar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man ska slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att passa på både diskbänk och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebära också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man tillverka både bubbelvatten, kryddad, kolsyrat vatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man hava kalorifri smaksättning så kan man iaktta Aromhusets sortiment som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott snygg, miljövänlig samt bestämd, utan också väldigt lätt att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en mängd härliga bubblor i sitt kranvatten!