Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskinen

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet samt form. Vi intresserar oss mer och mer för form och inredning och vill beredvilligt att våra köksprylar ska vara åtminstone lika snygga att se på som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Stryk Aqvia Exclusive lanserades och idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en en aning annorlunda design, men ännu samma enkla hantering.

kolsyrat vatten smakersodastreamsodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från början av 1900-talet. Det är ett affärsverksamhet som specialiserat sej på gas och gasleveranser till allt från industri till enskild användning. Gas används i långt större utsträckning än man antagligen tror och i hemmet finns det flertal användningsområden för just gas, t ex gasolgrill och balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck samt med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i regel gas på köpet, men när den tar final så kan man byta alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det lite, men inte lika mycket som att gång på gång köpa en ny gaspatron.

När man skulle designa Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten och designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul samt bäckmörkt, för att alla ska kunna finna en stilren kolsyremaskin som passar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en celeber formgivare som bland övrigt har arbetat för IKEA samt Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i anrik, stilren, Skandinavisk design och det lyckades man enormt bäst med. Maskinerna har designat i Sverige samt framställs oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden samt Estland.

När man skall kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fixerad den i sin kolsyremaskin samt trycker på knappen. En gång räcker, men vill man hava riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka två gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bra ur flera perspektiv. Dels är det i längden billigare samt dels slipper man bära hem en mängd vatten från affären hela tiden, men den största tjänste gör man likväl mot miljön genom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man diggar kryddad vatten eller läsk så funkar Aga Aqvia strålande även för detta, man kan köpa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd annorlunda företag. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten och läsk.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt samt användarmässigt i toppklass!