Msm pulver kan med fördel användas i ansiktet

Hur får man fin hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du alltemellanåt får finnig hy eller att du har fläckiga partier som du vill hantera så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är sannerligen så att man kan få nätt hy genom att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, minska ärr av akne och dessutom lindra inflammation. Och det är inte komplicerat att vårda själv med msm pulver som man köper på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att därnäst blanda med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i bra kosttillskottburkPremium kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan komma igång med att skapa en ansiktsmask som består av svavelpulver. Mixa ungefär 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta åtminstone 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. metylsulfonylmetan

Den här masken ger åtskilliga fördelar. Förutom att du får en helande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till nätt hud. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Ibland så har man ju helt okej hud men så dyker det upp en ihärdig finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med en aning vatten och mixa ordentligt så att det blir till en smet som du därpå kan dutta på. Detta kan upprepas flera gånger och du bör se effekt ganska snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask eller vatten som man använder för att bearbeta huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därtill så ska du jämt se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar blanda och processa.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska ge genomslagskraft.

Msm utvärtes

Förutom att du kan erhålla finare samt renare hud med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning skänka lindring och därutöver så kan man behandla svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att tillsätta lite pulver till den produkt som du ändå använder därför att behandla din hud med. Mixa inte med detsamma i burken utan enbart i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med bara en lite mängd pulver kan man fort få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..