Råd bot på den känsliga magen med kalciumaskorbat

Emellanåt kan det behövas mer vitaminer eftersom vi ej hela tiden får I oss tillräckligt. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som åstadkommer en massa bra saker i kroppen. Det är verkligen ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

kalciumaskorbatallt-fraktfritt.se och för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det lätt med en dryck som man brukar intaga eller så kan man strö det över mat. Man behöver alltså inte få i sig något som rubbar magen och det är verkligen en enorm fördel. Du kan göra mer med pulvret som innehåller kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer nytta med pulvret som du får i en burk. Det kan nämligen användas för annat än invärtes hälsa. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är fullt genomförbart och lätt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så lätthanterlig form. Man kan helt enkelt mixa pulvret med vatten (men askorbinsyra funkar bättre) och bearbeta håret. Det finns lite olika kurer som alla är enkla att begripa och att verkställa och som ger en fin verkan. Den blir självklart inte lika stark som med starka kemiska produkter men nog för att man ska se en nytta med blekningen. Läs mera på denna länk.

Man kan också bearbeta huden med pulvret. Här är det också bara att blanda med vatten samt badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst oförvanskad och fräsch vilket är något som väldigt många uppskattar och är ute efter.

Det är oerhört effektivt att ha det här pulver till hands därför att kunna sparka igång immunförsvaret.