Ett litet antal tips för framgång på ketosis diet

Även om den ej är långt ifrån så populär som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen föda fortfarande mycket bra anseende i flera kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedom följer ett litet antal tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket utav vatten.

Även när man nyttjar en ketogen diet, så innehar din anatomi svårt att bibehålla så mycket vatten som den behöver, så att dricka mycket vätska är absolut erforderligt.

Flera experter föreslår att männens intag ska vara minst 3 liter dryck var dag, medans motsvarande siffra för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bra tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar alternativt ljusgul, får du antagligen tillräckligt mycket fluid.

Ta med dej en flaska vatten var du än knallar!

2. ) Glöm inte fettet!

Lätt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att funka.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en alternativ energikälla.

Alldenstund äggviteämne inte är en verkningsfull energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett du äter medan du är i ketos används för att ge kalorier, som gör det mycket svårt att ackumulera fett när man är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som genomförbart: Födoämnen som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Hitta din kolhydratgräns.

Samtliga våra kroppar är olika.

Vissa måltider måste komma en strikt kolhydratfattig diet som innebära användning av mindre än 20 gram per dag av kolhydrater.

Övriga bantingskurer kommer att hitta att de bekvämt och lätt kan stanna i ketos samtidigt som den använder 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att kunna säkert är ”trial and error”.

Köp Ketostix eller andra avtryck utav remsor för keton urinanalys och ta reda på din kolhydratgräns.

Om du upptäcker att du innehar lite rörelsefrihet, kommer det att göra att hålla fast vid din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var smart med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna inta fet mat med ketogen diet är att du kan dricka alkohol utan att få din viktminskning alltför långt ur bana. ketos stickor.

Vitsen är att du kan dricka osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak samt brandy ihop med enstaka lågkalori bira.

Begagnad lågkalori inmundiga för att blanda spriten och drick mycket vatten för att inte få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dig notoriskt bristfällig medans du är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar fortfarande, så ta vägen inte överbord.

Allt med måtta.

5. ) Inneha tålamod.

Medan ketogen diet är bekant för att ge en flink viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en maklig, tidskrävande process.

Bliva ej galen om vågen inte visar på en direkt viktminskning, eller antagligen visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd variabler.

Glöm ej att använda statistik som hur dina kläder passar eller kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.