Det kan räcka med AROMOLJA för att ge ditt hem en trivsam doft.

Om du vill testa något nytt som kan få ditt hem att upplevas som riktigt mysigt och väldoftande så ska du lära dig mer om oljor med doft. AROMOLJA kan ge både fantastiska dofter och smaker. Något av det skönaste i aromterapiväg är att få en grundlig massage med ETERISKA OLJOR och att efteråt känna sig totalt avslappnad, tillfreds med livet och lugn. Det är ett av många sätt att utnyttja aromolja eller doftolja som den också kallas, men den kan också smaksätta drycker.

eterisk

Finn AROMOLJA och ETERISKA OLJOR som du tycker om doften på.

Spännande för dig att utforska det oändliga utbud av olika oljor som finns. Mandarin- och Limeolja är populära och upplevs av många som fräscha, medan en del tycker de är alldeles för fruktiga. Däremot är de flesta överens att Pepparmintsolja och Eukaluptysolja är friska och till och med ger lite kyla.

Undersök vilka dofter som du tycker om och använd dessa mer flitigt i vardagen. Om du använder dig av doftkrus med ljus som värmer vattnet kan du prova en mängd olika oljor eftersom det bara behövs ett par droppar olja till varje försök. Tack vara Internet är det lätt att hitta en bra webbutik som erbjuder ett stort sortiment av olika oljor med bra kvalitet och till bra priser.

Den doft du har som favorit på sommaren är förmodligen inte samma som under vintern. Under vintern så är tända ljus mysigt och det passar bra med ljusen som avger god doft och värme. En fördel med AROMOLJOR är att det är så lätt att anpassa till helt skilda miljöer,sinnesstämningar och väderlek.

Inte bara dofter är möjliga, prova att göra din egen munspray med exempelvis några droppar pepparmintolja i vatten. Glöm aldrig att skaka ordentligt. Blanda i fler oljor för ännu med smak, det blir nästan som halstabletter eller godis, jättegod och frisk andredräkt och halslindring.

Har man barn i förskoleåldern så kan ett litet tips vara att se till att ha doften rosmarin hemma. Kanske inte så aktuellt – får vi hoppas – Om du tar lite AROMOLJA bakom öronen och halsen vid hårkanten så skyddar du dej och de dina från löss. Löss tycker inte om samma dofter som oss, så detta är ett bra exempel då AROMOLJA gör ännu mera nytta.

Släpp fantasin fri och blanda lite olika oljor i ditt kaffe eller erat kolsyrade vatten.

Billigare läsk än att tillstätta 1 droppe AROMOLJA till 1/2 – 1 liter vatten som du kolsyrar finns knappast. Det här är kul och det särskilt för dig som behöver lite förändring.

Brygg ditt kaffe som vanligt och tillsätt sedan en smak som du tror kommer att passa. Du får full kaffesmak samtidigt som en stark smak av tex godis. Stjärnanisolja smakar bröstkarameller, pepparmintolja smakar polkagrisar och eukalyptusolja smakar eukalyptustabletter. Vi måste påpeka det igen, det finns absolut inga gränser vilka smaker du kan trolla fram med olika aromoljor. Ett billigare alternativ till exklusiva smakupplevelser finns knappast.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Polkagrissmak på ditt kaffe med hjälp av lite pepparmintolja ger dig inte bara smaken utan fixar en frisk andedräkt också.

Säkert har du en favoritsmak, men stanna inte bara vid den utan prova vidare. Släpp skaparlustan fri ! En eller ett par droppar aromolja kostar nästan ingenting. Var inte knusslig när du beställer aromolja nästa gång, alla i familjen har sin favorit.